Reacties Over Themabedden Bouwpakketten Contact snel leverbaarEnglish version

Reacties

Hier kunt u uw reactie neer zetten over de bedjes, kamers, modellen of .....
Hoi Team van Themabedden!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe website. Ziet er leuk uit!
Ga zo door.
Bastiaan, Almere
We zijn super blij met de prinsessenkamer, onze kleine meid slaapt nu eindelijk in haar eigen bedje. ze speelt met veel plezier onder he tbed nogmaals dank je wel voor de geweldige kamer.
Marijke
hoi Henk en Syl,
het is alweer even geleden dat jullie de elfenkamer bij ons gebracht hebben en de hollands glorie spullen.
prachtig hoor iedereen is er weg van , de oudste is nu aan het sparen voor een pipowagenbed. (ze heeft de pardoeskamer).
misschien gaan we dit jaar nog verhuizen(we zijn met een stuk grond bezig) en dan willen we natuurlijk allemaal een nieuwe kamer dus ik houd de website goed in de gaten.
ga vooral zo door
wendy kuijpers
Hoi henk en syl
wat een mooie website!!!
wilde jullie ngmaals bedanken voor het maken van het prachtige pipowagentje we hebben er onwijs veel succes mee en bernise is er trots op iedereen die binnen komt moet hem zien en ze heeft hem ook echt ngericht als een wagentje.echt top!!!!

petra
petra
Onze dochter slaapt nu sinds twee weken in haar nieuwe prinsessenkasteel en ze vind het helemaal geweldig! De speelruimte eronder is een groot succes. Echt super bedankt voor het maken van dit mooie bed, ik ben druk reclame aan het maken voor jullie want iedereen die het bed ziet is helemaal onder de indruk groet Janneke
JannekeNaam
E-mail (niet openbaar)
Uw reactie:

           ©2019 Themabedden.nl    |    Laatste update: 2014-07-13 07:47:14   |    Powered by: BlueFish